Godsmack, Mike Patton Gør dig klar til weekend NFL Action

 Godsmack, Mike Patton Gør dig klar til weekend NFL Action
Ethan Miller, Getty Images / Liz Ramanand, Loudwire

Opdatering: Desværre var Mike Patton ikke i stand til at synge nationalsangen før Rams/Cowboys-kampen i dag [jan. 12]. Sangerinden havde det angiveligt ikke godt lørdag og bøjede sig for forestillingen.

Er du klar til noget fodbold? NFL-slutspillet er i fuld gang i weekenden med fire kampe lørdag og søndag, og det ser ud til, at et par rockere har NFL-feber.

Godsmack timede udgivelsen af ​​deres 'When Legends Rise'-video til at ankomme lige før weekendens action, hvilket fik fans til at pumpe med masser af gridiron-storhed. Klippet til sangen blander bandoptagelser med en blanding af NFL-højdepunkter fra en række NFL-hold. Da de er de Boston-drenge, de er, omsluttes klippet med gamle optagelser af hjembyen New England Patriots, der hejser Super Bowl-trofæet. Se videoen nedenfor.



'When Legends Rise' er med på Godsmacks album af samme navn, som udkom sidste år. Godsmack starter deres turnéår i Storbritannien som en del af et europæisk sving, der starter i slutningen af ​​februar. De vender tilbage til staten i april for at lancere en nordamerikansk tour-etape med Volbeat. Se alle deres datoer her .

Også på NFL-fronten, Mike Patton af Tro ikke mere berømmelse er blevet valgt til at synge nationalsangen ved Los Angeles Rams-slutspillet i dag (12. januar) mod Dallas Cowboys. Spillet, som finder sted på Los Angeles Memorial Coliseum, sendes kl. 20:15 ET/17:15 PT på FOX.

Patton har også en anden stor Los Angeles-optræden i horisonten, da han lige er blevet føjet til præstationsopstillingen for Chris Cornell Hyldestshow 'I Am the Highway'. Begivenheden, som finder sted den 16. januar på Forum i L.A., vil byde på alle tre af Cornells bands - Soundgarden, Audioslave og Temple of the Dog - med selskab af Metallica, Foo Fighters, Ryan Adams og Patton, ligesom de hylder. til den afdøde sanger.

NFL-aktionen starter i dag (12. januar) kl. 16:35 ET/13:35 PT på NBC, da Indianapolis Colts spiller mod Kansas City Chiefs. Det førnævnte Rams/Cowboys-spil følger kl. 20.15 ET/17.15 PT på FOX. De to andre kampe finder sted søndag (13. januar), hvor Los Angeles Chargers rejser for at møde New England Patriots kl. 13:05 ET/10:05 PT på CBS, efterfulgt af de forsvarende Super Bowl-mestre, Philadelphia Eagles, der spiller kl. New Orleans Saints på FOX kl. 16:40 ET/13:40 PT.

30 bedste hardrockalbum i 2018

aciddad.com